ジェニファー先生、ようこそ南中へ

2023年9月4日 18時37分

先般本校に新しいALTとして、ジェニファー先生が赴任されました。

ジェニファー先生、ようこそ南中へ。これから私たちと共に、精いっぱい学校生活を楽しみましょう。どうかよろしくお願いします。

新任式では次のことを話しましたので御紹介します。

【紹介内容】

先日、私たちはモニカ先生とお別れをして大変寂しい思いをしました。しかし、この度、新しいALTとして、ジェニファー先生をお迎えすることになりました。大変うれしく思います。

ジェニファー先生は、イギリスのスコットランドの御出身で、趣味は料理と写真とのことです。そして、南中では、皆さんとスコットランドの文化を共有したいこと、皆さんに英語を大好きになってほしいこと、を思い描いていらっしゃいます。

また、様々な交流活動を通じて、皆さんを笑顔にできるよう、精一杯頑張りたいとのことです。ジェニファー先生が学校に慣れるまでは、私たちで精いっぱい支えてあげましょう。

ジェニファー先生、ようこそ宇和島南中等教育学校へお越しいただきました。これから、本校を、そして、宇和島市を精いっぱい楽しんでください。どうぞよろしくお願いします。

The other day,We were sad to have to say good-bye to Monica.

But,on this occasion,We are happy to welcome Jennifer to our school for new ALT.

She is from Scotland, the U.K. , and her hobby is cooking and photography.

Also she wants to share Scotland’s culture, continue making English fun and share her creating and smile with all of us.

We will support Jennifer as much as we can, until she gets used to new school life.

Jennfer,Welcome to Uwajimaminami secondary school.

From now, I hope you will enjoy our school and Uwajima city as much as possible.

Jennfer,Nice to meet you.

Thank you.